Tarinoita huumehelvetistä selviytymisestä, elämästä siinä maailmassa ja elämästä sen jälkeen. Tarinat on tosia ja sensuroimattomia. Pakoittain teksti saattaa olla rajua ja kaunistelematonta, mutta teksti on minun elämästä. Toivottavasti viihdyt mukana matkassa!

Kirjoittaja

Kirjoittaja

Kuka minä olen?

Olen vuonna 1982 syntynyt lätkäfani Pohjois-Karjalasta. Ajauduin jo nuorena väärille teille ja sillä tiellä mentiin kymmenisen vuotta. Ensimmäiset hatsit pilveä poltin 17v ja viimeisen kerran otin subutexia tammikuussa 2011. Siitä saakka olen ollut kuivilla huumeista. Tämä on toinen kerta, kun elän elämääni ilman huumeita aikuisiällä. Ensimmäinen lopetus tapahtui vuosien 2005-2006 hujakoilla, mutta retkahdin uudelleen reilut 2v myöhemmin. Elämä ilman huumeita on ollut suurin muutos elämässäni. Kun opin elämään huume- ja rikollismaailmassa ja kasvoin sen aikana pojasta mieheksi, on tämä uusi, huumeeton elämä ollut varsin erikoista. Se on opettanut enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Ja paljon oppimista on ollutkin. Mutta jokainen päivä selvinpäin on ollut hienompi ja parempi kuin yksikään huumepäissään vietetty päivä. Enää ei huumeet mua saa.

Minusta tuli ensimmäistä kertaa isä syksyllä 2015, kun sain terveen tyttövauvan. Olen tällä hetkellä kihloissa ja häitä olisi tarkoitus viettää vielä tämän vuoden aikana. Olen ollut kihlattuni, tulevan vaimoni, kanssa kohta 2,5v yhdessä, josta saman katon alla ollaan asuttu 2v. Loppu elämä tarjoaa vain taivaan rajakseen, jos sitäkään.

OTA YHTEYTTÄ

helvetistataivaaseen(c)gmail.com

Hae tästä blogista

4.11.2016

Pientä hiljaiseloa tällä hetkellä, ei syytä huoleen!

Suuren, koko elämän mullistaneen elämänmuutoksen vuoksi on nyt ollut hiljaiseloa blogin suhteen, enkä myöskään ole facebookissa juuri jakanut mitään mielenkiintoisia artikkeleja/juttuja tämän härdellin keskellä. Mutta tosiaan, ei syytä huoleen! Elossa ja erittäin hyvä vointisena täällä ollaan, nyt vaan menee pienoinen tovi tässä, että saa systeemit kuntoon ja pääsee taas blogin ääreen oikein kunnolla ja tuttuun tyyliin.

Aiheita saa edelleen ehdotella, sekä jos jollain halua julkaista mun kautta elämäntarinaansa tms, niin niitäkin saa laittaa. Julkaistaan sitten toiveiden mukaisesti ja tarvittaessa räväkästikin. Itsellä olisi edelleen melko pitkäaikaiseksi toiveeksi muodostunut toive saada sellainen tarina alle, jossa korvaushoidossa oleva ihminen kertoisi mitä se elämä on joko äitinä/isänä tai jos lapseton, niin silleenkin. Itsellä, kun ei ole KH:sta mitään kokemusta, nähnyt vaan.

Freestyle-lehti


Tulevaisuudesta sen verran, että niinkuin fb-seuraajat tietääkin, allekirjoittanut on mukana tulevassa Freestyle-lehden (linkki kotisivuille) julkaisussa. Homma lähtee heidän kanssaan käytiin ns esittäytymisellä, kuka olen ja mitä on tapahtunut ja mitä nyt kuuluu -tyylillä. Jatkossa sitten kirjoittelen jokaiseen Freestyle-lehteen (linkki heidän fb-sivuille) kolumnia, lehtihän ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Tuleva julkaisu ilmestyy marraskuun puolivälin jälkeen ja seuraava siitä ilmeisesti helmikuun aikana tai jotain sinne päin.

Reunamedia


Mulla oli myös tuossa lokakuun 30:s päivä haastattelu Reunamedian (linkki heidän kotisivulle) kanssa. Tehtiin syväluotaava haastis ja sitten otettiin kuvia. Toimin mallina toista kertaa elämässäni :D Reunamedia on verkkojulkaisu media eli heidän juttunsa tulee heidän omille kotisivuilleen ja jakavat kirjoitettuja juttuja myös omilla fb-sivuillaan. Juttu julkaistaan aikaisintaan tuossa marraskuun puolivälin jälkeen. Kerron tarkemman ajankohdan kunhan sen saan tietää.

Mutta tämmöistä. Kivoja juttuja tulossa ja elämä hymyilee aika hyvin tällä hetkellä. Toivottavasti en kohtaloa tuolla härnää, kun ääneen sen sanon :)

Lisäys: Reunamedia ei sitten julkaissut koko juttua ja vieläpä hoitivat homman niin hienosti, että selittelyjen jälkeen ("kohta tulee/ens kuussa) hiljenivät täysin eikä mitään vastausta mihinkään aivan yht'äkkiä. Syytä siihen, miksi ei julkaista ei tietenkään vaivauduttu kertomaan. Tosi ammattimaisesti hoidettu homma heiltä!