Tarinoita huumehelvetistä selviytymisestä, elämästä siinä maailmassa ja elämästä sen jälkeen. Tarinat on tosia ja sensuroimattomia. Pakoittain teksti saattaa olla rajua ja kaunistelematonta, mutta teksti on minun elämästä. Toivottavasti viihdyt mukana matkassa!

Kirjoittaja

Kirjoittaja

Kuka minä olen?

Olen vuonna 1982 syntynyt lätkäfani Pohjois-Karjalasta. Ajauduin jo nuorena väärille teille ja sillä tiellä mentiin kymmenisen vuotta. Ensimmäiset hatsit pilveä poltin 17v ja viimeisen kerran otin subutexia tammikuussa 2011. Siitä saakka olen ollut kuivilla huumeista. Tämä on toinen kerta, kun elän elämääni ilman huumeita aikuisiällä. Ensimmäinen lopetus tapahtui vuosien 2005-2006 hujakoilla, mutta retkahdin uudelleen reilut 2v myöhemmin. Elämä ilman huumeita on ollut suurin muutos elämässäni. Kun opin elämään huume- ja rikollismaailmassa ja kasvoin sen aikana pojasta mieheksi, on tämä uusi, huumeeton elämä ollut varsin erikoista. Se on opettanut enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Ja paljon oppimista on ollutkin. Mutta jokainen päivä selvinpäin on ollut hienompi ja parempi kuin yksikään huumepäissään vietetty päivä. Enää ei huumeet mua saa.

Minusta tuli ensimmäistä kertaa isä syksyllä 2015, kun sain terveen tyttövauvan. Olen tällä hetkellä kihloissa ja häitä olisi tarkoitus viettää vielä tämän vuoden aikana. Olen ollut kihlattuni, tulevan vaimoni, kanssa kohta 2,5v yhdessä, josta saman katon alla ollaan asuttu 2v. Loppu elämä tarjoaa vain taivaan rajakseen, jos sitäkään.

OTA YHTEYTTÄ

helvetistataivaaseen(c)gmail.com

Hae tästä blogista

13.10.2016

Lapset löytävät heroiini överit vetäneet vanhempansa kotoa + Isä kertoo lapselleen, että äiti on kuollut eilen huumeisiin (VAROITUS! Videot ei ehkä sovi herkimmille! EDIT 17.10)

Nämä kaksi videota on todella karuja, mutta valitettavan tätä päivää. Näitä on alkanut nyt pulpahtelemaan vähän väliä näkösälle. Tässä ensimmäisessä videossa teini-ikäiset lapset saapuvat himaan ja siellä odottaa molemmat vanhemmat aivan tuhannen sekaisin. Olivat nykäisseet polle överit. Video tekee pahaa, eniten siksi, että vielä alaikäiset lapset joutuvat tämmöistä näkemään...

Heroiini yliannostus video

Tässä toisessa videossa isä kertoo 8-vuotiaalle lapselleen, että äiti on kuollut edellisenä iltana huumeiden yliannostukseen. Lapsi murtuu täysin. On ikävää, että tällaista tapahtuu meidän maailmassa ja ihan koko ajan. Huumeet on lisääntyneet ja niiden saatavuus on tänä päivänä helpompaa kuin ikinä. Mutta samalla huumeiden puhtaus on monesti mitä sattuu ja sitten sattuu näitä. Yleensä huumekuolemissa on kyse aineiden epämääräisestä koostumuksesta. Ne kun tahtoo sisältää monesti muutakin, kuin vaan sitä mitä on luvattu. Ja sitten käy vahinko ja sitä vahinkoa ei aina pystytä korjaamaan, vaan se on hyvästit tälle elämälle. Onpa sitten lapsenkin kiva jatkaa elämää, kun äiti on kuollut huumeisiin. Miten tuon ikäinen edes osaa käsitellä moista sokkia?

Isä kertoo lapselleen, että äiti on kuollut eilen huumeisiin

Tietysti monella varmaan nousee ensimmäisenä ajatuksena se, että miksi ihmeessä näitä kuvataan ja sitten vielä jaetaan koko maailman nähtäväksi. Kieltämättä se kävi ekana mullakin mielessä, mutta tulin hyvin nopeasti siihen tulokseen, että on vain hyvä, että näitä jaetaan. Se lisää tietoisuutta ja näyttää raakaa faktaa tästä maailmasta. Elokuvat on elokuvia eikä niissä monesti ole kuin pintaraapaisulla koskettu näihin asioihin. Nämä videot on kaikkea muuta kuin elokuvaa, tässä tapauksessa valitettavasti, mutta nämä vain kertoo siitä, miten hulluksi maailma on muuttunut. Se, että nämä videot on aitoja, on ehkä pelottavinta ikinä.

Ehkä näitä videoita jakamalla ja levityksellä saadaan oikeasti isoja muutoksia huumelakeihin ym. JA TEHTÄISIIN VAIKKA JOKU MUUTOS, KOSKA NYKYINEN TUOTTAA VAIN TÄTÄ MATSKUA! Haluammeko nähdä tällaista? Ei. Kukaan ei halua nähdä eikä kokea näitä! Voisi ne huumelainsäädännöt oikeasti heittää kuperkeikkaa, koska tämä mikä nyt on, on paskaa! Uskoisin, että muutoksilla ei ainakaan vitummaksi enää mene, niin miksi ei kokeilla???

Voisi sanoa, että mitään siinä (muutoksessa) ei häviä, on vain voitettavaa